Opća Opasnost

Opća Opasnost u Domu sportova (Blu-ray)

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Opća Opasnost jedan je od najpopularnijih rock bendova, a Opća Opasnost u Domu sportova njihov je novi live album kojim su zaokružili fantastičnu prošlu godinu i obilježili 27 godina sjajne karijere. U rasprodanom Domu sportova 16. studenog 2019. godine Opća Opasnost bila je jedno s 4000 fanova, a snimka tog koncerta u prodaji je na vrhunski opremljenim Blu-rayu i dvostrukom CD-u.

Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg’o sam, Uzalud sunce sja kao i onih s aktualnog albuma: Kriva si, Bivše ljubavi, Da je Bog dao i naslovne Karta do prošlosti, Opća Opasnost pružila je publici trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća Opasnost biti još dugo na samom vrhu.

Danijela-Ana Morić, cijenjena novinarka, u knjižici izdanja piše: „Veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova bio im je ‘poklonjen san’ koji su ostvarili obilježavajući 27 godina karijere. /…/ Bila je to večer čiste glazbene magije, odsvirana i otpjevana s puno energije, moći i odlično aranžirana. /…/ Proveli su nas stazom ‘tri rijeke’, zaigrali smo s njima
‘ruski rulet’, bili ‘doktori’, ‘mjesečari’ i ‘gubili tlo pod nogama’ u tri sata svirke s dva bisa (bilo bi ih više da se smjelo svirati duže). Slavili ljubav. Doživjeli filing. A filing je sve.”

U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavlja vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo – Opća Opasnost svojoj publici uvijek pruža samo najbolje.  Likovno oblikovanje izdanja potpisuje Ivan Ivanković, a sjajne fotografije djelo su Branka Galičića Baneta. Sve se poklopilo tu večer i sva ta rockerska magija uhvaćena je na ovim sjajnim izdanjima – Opća Opasnost i njihova publika to zaslužuju. Kako su napisali u knjižici izdanja: „Na kraju… najbitniji ste vi – naša publika i Opća Opasnost Službeni Fan Club. Sva ljubav i pozitivna energija koja je te večeri dolazila do nas je neopisiva i vama se zahvala ne može ni napisati, ni opisati. Vama idu velika slova – NEIZMJERNO HVALA ŠTO JE JEDAN MALI BEND IZ JEDNOG MALOG GRADA TE VEČERI BIO NA VRHU SVIJETA!”

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail