Bajaga

Nije loše biti čovek

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

“Bajaga – Nije loše biti čovek”

U prodaji je soundtrack novog filma Dušana Kovačevića

Dušan Kovačević i Bajaga, kultni pisac i redatelj i legendarni glazbenik, udružili su snage u novom Dušanovom filmu “Nije loše biti čovek”. Bajaga, uz suradnice i suradnike, potpisuje soundtrack filma autora koji iza sebe ima nisku legendarnih filmskih ostvarenja: “Ko to tamo peva”, “Maratonci trče počasni krug”, “Balkanski špijun”, “Profesionalac” i drugi. Soundtrack za film na kojem pjevaju i glumački par Lena Kovačević i Gordan Kičić u prodaji je po cijeni od 89 kuna.

Film se trenutno prikazuje u kinima širom Srbije, a početkom siječnja moći će se gledati i u Hrvatskoj. Kalibar scenarista i redatelja kakav je Dušan Kovačević ne može isporučiti film koji neće biti zabavan – “Nije loše biti čovek” komedija je s elementima trilera.
“Nije loše biti čovek” donosi jedanaest skladbi uz jedan bonus track. Album otvara duet glumačkog para Lene Kovačević i Gordana Kičića, “Lepe laži”, nakon kojeg slijedi Gordanova solo izvedba pjesme “Ruža” te dvije Lenine pjesme: “Žal” i “San”. Prepoznatljiv Bajagin glazbeni pečat, uz tekstove pjesama koje potpisuje Dušan Kovačević, a autorstvo glazbe za skladbu “Žal” Vladimir Marković te za skladbu “Inspektor Jablan” Aleksandar Lokner, dodana je vrijednost ovom filmu.

Službeni spot za pjesmu koja otvara album, duet Lene i Gordana, već je ranije objavljen, a dostupna su i tri lyrics videa te visual videa za preostale instrumentalne skladbe na albumu, uključujući i dvije verzije glavne teme filma.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail