BOŠKO JOVIĆ & MARIO RAŠIĆ

Napiši jednu ljubavnu

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop
Boško Jović & Mario Rašić predstavljaju album “Napiši jednu ljubavnu”
Sjajan duo u formaciji Boško Jović i Mario Rašić predstavljaju album obrada antologijskih pjesama koje su zauvijek obilježile hrvatsku i regionalnu scenu, koji je od danas u prodaji. Boško i Mario su izvedbama na gitari i bas gitari dali novu dimenziju svevremenskim hitovima, dok su gosti svojim vokalima oplemenili novi aranžman.

“Sasvim spontano smo krenuli u realizaciju ovog izdanja. Radeći nove aranžmane, Boško i ja smo razmišljali o ljudima čije glasove i sviranje ‘čujemo’ u odabranim pjesmama. Jako sam zahvalan i sretan što su se baš ti odazvali i svojim fantastičnim izvedbama doprinijeli zvuku i emociji cijelog izdanja” – navodi Mario Rašić.

Nakon istoimenog singla, Boško i Mario su objavili album “Napiši jednu ljubavnu”, a neke od najljepših pjesama Indeksa, Arsena Dedića, Zdravka Čolića,  Gorana Bare i drugih, na ovom izdanju dobile su posve novi zvuk. Osim Amela Ćurića koji je gostovao na prvom singlu s izdanja, vokali na ovom CD-u su već legendarni vokali Amira Medunjanin, Dino Šaran i Maya Sar, ali i mlade zvijezde na sceni Marko Kutlić i Matija Cvek. Bošku i Mariu na nekim pjesmama pridružili su se i sjajni  muzičari – Matija Dedić, Dalibor Dado Marinković, Damir Šomen, Duško Šegvić, Zvonimir Bajević i Matija Antolić.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail