My World

Poslušajte
Itunes Deezer Webshop

Nakon singla “Promises”, kojim je najavio svoje prvo studijsko izdanje, hrvatski DJ i producent Leon Martell objavljuje album “My World”Leon je prvo ime hrvatske elektroničke scene s već ostvarenim međunarodnim uspjesima, a odnedavno je dio velike obitelji Croatia Recordsa. Novi studijski album otkriva 9 autorskih pjesama na kojima je kroz godinu dana radilo više od 10 ljudi, a odlikuje ih iznimno visoka razina produkcije i raznolikost stilova. Među suradnicima svakako se ističu Raymoane, pjevač koji je otvorio nastup za Snoop Dogga u Los Angelesu, te artist iz Bangladeša, ezsse koji potpisuje mix i mastering cijelog albuma.

Ovaj album je reprezenaticija svega onoga što sam ja kao umjetnik, ali i kao osoba. Ovakav projekt na ovakvom nivou zahtjeva iznimno puno odricanja, volje i ljubavi prema radu, a najviše od svega mi je drago to što su svi ljudi pristupili projektu sa željom da daju svoj maksimum. Raznolikost stilova je upravo ono što me čini artistom kakvim sam oduvijek htio postati, bez limitacija i bez okvira. Zahvalio bih se još HDS-u za financijsku podršku projekta te samom izdavaču albuma Croatia Recordsu na prilici da podijelim s ljudima ono u što ulažem svaki trenutak svog života.“, izjavio je Leon.

Leon Šekovski dolazi iz glazbene obitelji, a od najranije dobi okružen je glazbom. Početke bilježi u heavy metal glazbi, pa je tijekom odrastanja bio član brojnih školskih bendova kao gitarist, bubnjar, skladatelj, klavijaturist i pjevač. Godine 2008. Leon je izrazio interes za elektronsku plesnu glazbu čuvši je prvi put na školskoj zabavi.  Nekoliko godina kasnije, točnije 2015., počeo je raditi na vlastitim materijalima. Kako je s vremenom napredovao, u listopadu 2020. Leonov remix “Darude – Sandstorm” objavio je najveći psytrance YouTube kanal na svijetu – Brutish Heavy Music , a remix je imao više od pola milijuna pregleda. Ubrzo nakon toga, BHM je objavio još dva Leonova remiksa. Početak obećavajuće karijere mladog DJ-a i producenta označava upravo album prvijenac “My World”.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail