Mia Dimšić

MIA DIMŠIĆ – MONOLOGUE

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop
“Monologue” Mije Dimšić od danas u prodaji
Novi album jedne od najpopularnijih mladih kantautorica, “Monologue”, od danas je u prodaji.Na svoj rođendan, 7. studenog, Mia Dimšić je objavila svoj novi album, ujedno i prvi na engleskom jeziku. “Monologue” donosi talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu, s pjesmama na engleskom iza kojih stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter.

“‘Monologue’ je moj prvi album na engleskom i ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno, puno duže. ‘Monologue’ je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji.” – navodi Mia o albumu.

Mia je na svom YouTubeu kanalu otkrila i videa za sve pjesme s albuma, koja su nastala u produkciji CMC televizije. “Monologue” je dostupan za preslušavanje na svim streaming platformama, a neke od novih pjesmama Mia će izvesti na svom velikom koncertu u Lisinskom, koji će se održati ove nedjelje, 26. studenog.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail