Lana Jurčević

Kopija

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Deezer

Novi studijski album Lane Jurčević “Tabu” je u prodaji. Najavljen opako dobrim singlom i atraktivnim spotom “Kim Kardashian” koji je u manje od mjesec dana imao preko dva i pol milijuna pregleda, Lana je dodatno zagrijala fanove za svoj novi album.

Pjesma “Hollywood”, prvi je singl s kojim je započela suradnju s Croatia Recordsom 2014. godine, a autori Fayo, Denis Dumančić, Boris Đurđević pobrinuli su se za vrhunsku produkciju kojoj Lana teži kad su u pitanju njene pjesme i spotovi. Zanimljivim, gotovo filmskim kadrovima spota i ljubavnim obratima koje prate “Hollywood” Lana je nastavila sjajnu produkciju svojih spotova za koje uglavnom sama osmišljava scenarij.

Kako bi nakratko prekinula svoj plesni, brži ritam pjesama, Lana ponovo udružuje snage s Lukom Nižetićem, a njihova “Prava ljubav” nakon deset godina dobiva nastavak “Od najgorih najbolji”. Mladi, atraktivni, vokalno snažni i glumački uvjerljivi Lana i Luka oduševili su svoje fanove emotivnom baladom autora Amila Loje i Faye. Iste godine Lana na CMCu festivalu, Vodice 2015. nastupa s velikim hitom “Ludo ljeto”, ujedno i najemitiranijom pjesmom te godine. Slijede novi singlovi “Neke se noći ne spavaju”, “Tabu”, “Šećeru” te “Vrti mi se” s Antom Cashom, a pjesmu su predstavili na prošlogodišnjem CMC festivalu. Osim suradnje s Lukom Nižetićem i Antom Cashom, na albumu “Tabu” nalazi se i pjesma “Noć bez granica” koju je snimila s grupom Connect iz 2013. godine.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail