Album

Knjiga života

Davor Terzić, rovinjski kantautor duhovne glazbe objavio je novi studijski album “Knjiga života”. Ovo je njegov peti studijski album na kojem se nalazi čak osamnaest pjesama. S više od 45 na sceni, Terzić se posljednja dva desetljeća posvetio duhovnoj katoličkoj glazbi.

Svoje glazbeno preobraćenje započeo je 2001. godine kada je objavio i prvi samostalni album naziva “Dijelovi duše”, a u pjesme s ovog albuma je zaista utkao dijelove svoje duše. Na tom albumu nalazi se i Terziću posebno draga pjesma “Hvala” s kojom je po prvi puta nastupio na Uskrs festu 2002. godine.

U skladanju i izvođenju pojedinih pjesama pomaže mu i supruga Vesna pa se tako na novom albumu nalaze njihovi dueti “U dubini tvog otajstva” i “Samo je u Bogu mir”, a još jedan duet “Svetom Josipu” Davor Terzić je otpjevao u suradnji sa Antoniom Tkalecom. Na ovom albumu nalazi se i pjesma “Radosni darivatelj” koju su uz supružnike Terzić otpjevali Luka BalvanIvan Matić i Marija Renić. Glazbeni producent novog albuma je Denis Budim.

Tijekom života, Davor Terzić nastupao je u mnogim gradovima, no posebno je vezan za Koprivnicu. Upravo je u tom gradu, na Festivalu Stepinčeve note, 2016. godine održana praizvedba njegovog glazbeno-poetskog recitala o bl. Alojziju Stepincu. Taj ga je recital posebno zbližio sa zborovima koji djeluju u župi bl. Alojzija Stepinca.

Davor i Vesna Terzić su na poseban način aktivni i u svom Rovinju u kojem vode zbor mladih te već 15 godina organiziraju koncert u čast sv. Eufemiji. Upravo će se u Rovinju, 21. lipnja održati i koncert povodom objave novog albuma “Knjiga života”.

711 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail