Album

Kao nekada

Novi studijski album “Kao nekada”, jednog od najpoznatijih istarskih glazbenika, Elia Piska je u prodaji. Na njemu se nalazi 10 pjesama, a obožavatelji će moći uživati u Eliovim novijim hitovima “Nije ljubav ljubomora”, “Pitam se”, “Plamen stare ljubavi” i “Samo kuraja” koju je otpjevao na čakavskom dijalektu.

Poput mnogih glazbenika, njegove pjesme su ljubavne tematike, ali Elio često pjesme posvećuje i svojoj voljenoj Istri, stoga novi album krasi i poznati duet “Ovo je moja Istra” sa Sergiom Pavatom i još jedna festivalska pjesma, autora Đorđa Novkovića  “Con la supa Istriana” s kojom je nastupio na Melodijama Istre i Kvarnera 1994. godine.

Album “Kao nekada” dobio je ime po istoimenom nostalgičnom singlu za koji je Elio skladao glazbu i tekst, a najavio ga je pjesmom “Sto života još da imam ja” s kojom će nastupiti na ovogodišnjem jubilarnom 15. CMC festivalu.

Tijekom svoje karijere koja traje više od 30 godina, Elio je proputovao cijeli svijet i surađivao s najpoznatijim skladateljskim imenima poput Rajka Dujmića i Zrinka Tutića. Posljedni studijski album objavio je prije točno dvadeset godina, a 2015. godine Croatia Records je objavila kompilaciju njegovih najvećih hitova u ediciji “The Best Of Collection”.

628 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail