Album

Izvan ovog vremena

Prvi album mlade, talentirane pjevačice Ive Ćurić “Izvan ovog vremena” od danas je u prodaji. Na njemu se nalazi dvanaest pjesama među kojima su dobro poznati hitovi kojima je osvojila publiku. Ovu mladu Đakovčanku su producenti zapazili još na regionalnom natjecanju “X Factor Adria”, a s pjesmom “Ne možeš” osvojila je urednike radijskih postaja, posebno Hrvatskog radija koji su ovu pjesmu proglasili najboljom na CMC festivalu u Vodicama 2016. godine. Bio je to ujedno i njen debitantski nastup na CMC festivalu, a pjesma autora Mirka i Snježane Vukomanović te Željka Veljkovića otvorila joj je vrata nekim novim suradnjama. Iskusni Tomislav Jelić Kameny koji uspješno gradi svoju solo karijeru kao DJ okupio je odličnu autorsku ekipu, Daniela i Marinu Hojsak koji su Ivi Ćurić u posljednjih nekoliko godina osigurali hitove: “Sjajiš”, “Boje”, “Ranjeni”, “Šećer”, “Prati me”, “Drago mi je”. Ovo ljeto obilježila je pjesma “Sigurna” za koju su korišteni samplovi velikog hita grupe Denis & Denis “Ja sam lažljiva”, a neposredno pred izlazak albuma Iva je objavila još jedan singl “Zaboravi”.

Iznimno sam ponosan što smo zaokružili sve Ivine singlove u album prvijenac ‘Izvan ovog vremena’. Zajedno s Marinom i Danielom Hojsak, kroz balade i plesne pop pjesme, željeli smo prvenstveno istaknuti Ivinu interpretaciju koja je uvijek posebna. Drago mi je da smo kao Styx production ostvarili i odličnu suradnju s Croatia Recordsom”, rekao je Kameny koji ujedno potpisuje i produkciju albuma.

Novi album jedva je dočekala i Iva Ćurić: 
“Šest godina je prošlo od prvog singla ‘Šećer’ i mislim da je ovo pravo vrijeme za izlazak mog prvog albuma koji prati moj početak glazbenog puta i presretna sam što je konačno vani. Hvala mojim producentima i autorima: Tomislavu Jeliću Kamenom, Danielu i Marini Hojsak te Styx Production i Croatia Records na podršci.”

696 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail