Vanna

Izmiješane boje (LP)

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Godina 2019. Vanni će ostati u posebnom sjećanju. Jedna od naših najboljih pjevačica objavila je novi studijski album “Izmiješane boje”, jedan od najprodavanijih domaćih albuma, a za kraj godine dobila je i neočekivan božićni poklon. Njena diskografska kuća Croatia Recods iznenadila ju je istim izdanjem na vinilu i to u boji, točnije u izmiješanim bojama koje prevladavaju na omotu ploče.

Za razliku od CD-a, vinil “Izmiješane boje” sadrži deset pjesama koje na A strani prate redoslijed koji je i na CD-u dok B strana započinje njenim aktualnim singlom “Kad smo se voljeli”. Vannin najnoviji hit bio je inspiracija za Tomislava Jelića (DJ Kameny) koji je napravio odličan remix.
“Ova ploča me nevjerojatno iznenadila i jako sam sretna zbog nje, ali i zbog samog albuma koji je objavljen još ranije. Imamo krasne pjesme na albumu i još ćemo ih imati jer ima još nekih koje nismo isfurali. Pamtit ću svakako ovu godinu po ‘Izmiješanim bojama'”rekla je Vanna nakon što joj je na božićnom domjenku Croatia Recordsa pripremljeno iznenađenje i uručen vinil.

Hitove “U tebi”, “Najbolji ljudi”, “Izmiješane boje”, “Kad smo se voljeli”, ali i ostale s Vanninog novog albuma bit će poseban gušt slušati na 33 okretaja.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail