Johny Gitara

Ima li ko pametan?

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Kultni dalmatinski kantautor Đoni Kostanić, poznatiji pod imenom Johnny Gitara, predstavlja novi album “Ima li ‘ko pametan?”.

Novo izdanje obuhvaća veći broj Johnnyjevih starih uspješnica, već dobro poznatih njegovoj publici, a i široj s obzirom da Johhny neustrašivo grabi scenom i nezaustavljivo reda koncerte, uglavnom uz more, koje mu je uz glazbu najveća ljubav.
Na albumu se među ostalim nalaze pjesme “Crna Mamba”, “Stare kuće”, “Ponoćni kauboj”, “Konj”, “Dalmatinac od soli”, sve redom nagrađene na izdanjima Opuzenskog festivala, na kojima je Johnny neizostavna pojava na pozornici.

Punih 30 godina Johnny plovi estradnim nebom, a prošle godine proslavio je svoj jubilej i to objavom šestog albuma. Drveničanin je najpoznatiji po velikom hitu iz devedesetih “Moja se draga napila”, koji je povodom jubileja odlučio obraditi i unijeti joj novo ruho. Posebno je ponosan što je u tu priču implementirao Mladena Baučića Bauća iz Omiša, koji je na svim albumima Dine Dvornika svirao saksofon, što je dalo pjesmi neki drugi kolorit i snagu. Rođeni veseljak omiljen u društvu spojio je svoj izričaj s bendom Festivo, s kojim i snima nove pjesme pa neće začuditi ako Johnny već dogodine ponudi estradnom nebu novi materijal.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail