Hladno pivo

30 godina – Greatest Hits Live

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Hladno pivo, jedan od najboljih bendova ovih prostora, koncertno je obilježilo 2. i 3. ožujka u rasprodanom Domu sportova 30 godina karijere. Kako i priliči ovakvoj obljetnici, priču zaokružuju na najbolji mogući način – objavom svog prvog Blu-raya u izdanju Croatia Recordsa. 

32 velika hita izvedena u Domu sportova i objavljena na ovom bogato opremljenom dvostrukom CD-u i Blu-rayu najbolji su poklon njihovoj vjernoj publici – jedno poglavlje je zatvoreno, ali se priča Hladnog piva nastavlja i dalje. Oni su i danas jednako iskreni i prgavi kao i kad su prvi put dovukli instrumente u gajnički podrum i raspalili po uzoru na Ramonese, KUD Idijote i The Clash.

Kako bi sve ono što Hladno pivo danas predstavlja bilo zabilježeno na najbolji mogući način zaslužni su redatelj i glavni montažer Marko Zeljković te glazbeni producent Goran Martinac (Croatia Records Studio) uz naravno ostatak organizacijskog tima Hladnog piva, Croatia Recordsa i CMC televizije.

“Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovijetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo”, napisao je Zoki u predgovoru za knjižicu izdanja.

“Trening za umiranje”, “Jednim osmijehom”, “Politika”, “Samo za taj osjećaj”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija” i Josipa Lisac, Edo Maajka, Shamso 69 kao gosti apsolutno potvrđuju kako je Hladnom pivu definitivno uspjelo sve ono što su zamislili ovim koncertom, a što je i maestralno preneseno na ovo izdanje. Na vama je da ovo audio-vizualno iskustvo upijete do kraja!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail