Lucky Day Band

Ex

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Lucky Day Band predstavlja album velikih regionalnih hitova

Zagrebački Lucky Day Band predstavlja studijski album “EX” s obradama velikih regionalnih bezvremenskih hitova. Bend koji je energičnim nastupima stekao gotovo kultni status u zagrebačkim glazbenim krugovima, objavljuje album na kojem se nalazi devet pjesama koje svi znamo, ali prvi puta ih čujemo u potpuno novom, osvježenom i modernom ruhu.
“Album je nastao vrlo jednostavno i spontano. Pjesme su snimljene na način kako ih bend izvodi uživo. Željeli smo zadržati živi duh pjesama bez pretjerane produkcije. Vjerujemo da nam je to uspjelo”, kažu dečki iz Lucky Day Banda.

Glazbenu produkciju potpisuje Davor Keranović, za snimanje i miks je zaslužan Leo Anđelković, a na albumu su sudjelovali Davor Keranović (vokal), Igor Flajhar (bas), Marijo Jakopović (bubnjevi), Saša Cindrić (gitara), Silvije Žigulić (klavijature) te Danijela Večerinović i Mateja Majerle (prateći vokali). Lucky Day Band nastaje u jesen 2014. godine u Zagrebu i pojavljuje se na klupskoj sceni s programom pod nazivom “SVI, MARŠ NA PLES!”, koji podrazumijeva Balkan pop rock ex-Yu hitove pa sve do današnje popularne kvalitetne glazbe. Uočavajući prazninu programa domaće glazbe, bend vrlo brzo postaje klupska atrakcija u Hrvatskoj i čitavoj regiji. U međuvremenu, Lucky Day Band paralelno radi na autorskim pjesmama, koje su također u pop rock zvuku s raznim primjesama, kako etna tako i ska ritmova.

Dolaskom COVID-a 19 bend se “zatvara” u studio i snima svoj prvi nosač zvuka pod nazivom “EX”, kojim želi obilježiti svoj protekli rad sviranjem obrada domaćih hitova. Na taj način postaje prvi bend koji je snimio takav tip albuma u Hrvatskoj i šire. Trenutno, bend je ponovo u studiju i završava svoj prvi autorski album, koji bi trebao izaći 2023. godine. Lucky Day Bandu slijedi koncertna i medijska promocija albuma “EX” gdje god je to moguće.

Album “EX” Lucky Day Banda zajedničko je izdanje Spone i Croatia Recordsa.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail