Duško Lokin

The best of collection

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Pripadnik zlatne generacije hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Duško Lokin, obilježio je nekoliko desetljeća glazbene scene hitovima koji su i danas neizostavni u radijskom i televizijskom programu. Iako je karijeru započeo kao sportaš i to vrlo uspješan, Duško Lokin odabrao je ipak jedan drugi profesionalni izazov – glazbu. I nije pogriješio. Jedan je od najuspješnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, a mjesto za mikrofonom odabrao je već u grupi Kondori da bi kasnije solo karijera obilježila njegov život.

Kako bi se publika još jednom podsjetila na njegove hitove, iza kojih stoje najveći tekstopisci, skladatelji i producenti u regiji, Đorđe Novković, Kemal Monteno, Mato Došen, Stipica Kalogjera i drugi, Croatia Records je objavila “The Best of Collection”. Od prve snimke, “Stol za dvoje”, preko hitova “Oči pune suza”, “Netko te tajno voli”, “Opijaš me jače nego vino” i “Znam da negdje živi žena”, do pjesama koje će obilježiti razdoblje od 90-ih nadalje, “Dobro jutro, Dalmacijo” feat. Dolores, “Pozdravi je prijatelju moj” feat. Džo Maračić Maki i “Da je život čaša suza”, ova kompilacija je obavezno štivo za svakog ljubitelja zabavne glazbe.
“The Best of Collection” donosi ukupno 22 pjesme što je samo jedan dio Lokinove bogate karijere kojom je zadužio hrvatsku glazbu.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail