Ivica Pepelko

Dajte mi vina

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

U svoju bogatu diskografiju Ivica Pepelko upisao je još jedan album “Dajte mi vina”. Novi studijski album produkt je Pepelkovog predanog rada zadnjih par godina. Jedan od najplodnijih kajkavskih skladatelja i pjevača poznat je i kao pjevač duhovnih pjesama, a na novom albumu ih je ponovo sve objedinio. Tako album “Dajte mi vina” sadrži ukupno četrnaest pjesama podijeljenih u zabavno-narodne , kajkavske i duhovne pjesme. Ivica Pepelko gotovo je pedeset godina na sceni. Čitav život posvetio je promicanju Zagorja i kajkavštine, a inspiraciju za stihove pronalazi u svakodnevnom životu. 
“Mislim da život o svemu govori i navodi nas na stvaranje. Ništa ne može, ni najbujnija mašta, zamijeniti osjećaje i životna događanja. Treba se samo osvrnuti oko sebe. Tu su neiscrpne teme koje samo treba uvidjeti i o njima progovoriti, zabilježiti ih”, objasnio je Pepelko

Poznat je i kao likovnjak i pjesnik, a njegova zbirka pjesama “Kaj vu duši” postigla je veliki uspjeh. Već tradicionalno u ožujku Ivica Pepelko priprema veliki koncert u Lisinskom na kojem će podsjetiti publiku na velike pjesme koje su nastale u njegovoj karijeri. 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail