Vladan Živančević izvodi kompozicije Rajmonda Ruića

Crazy Sea

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Rajmond Ruić, jedan od najvećih skladatelja zabavne i pop glazbe naših prostora, iza sebe ostavio je brojna djela koja se smatraju nekim od najvećih hitova naše diskografije. Tijekom karijere bio je ekskluzivni producent, skladatelj, aranžer i dirigent u Jugotonu gdje je radio s najpopularnijim izvođačima i otkrivao nove talente. Neke od najvećih skladbi koje su došle iz njegovog pera obradio je u gitarističkoj verziji Vladan Živančević dajući im jednu novu dimenziju.

Vladan je na početku karijere bio član benda Rezignacija koji je svirao new wave glazbu. Sredinom osamdesetih svira solo gitaru u grupi Nekad i sad, a na repertoaru su bile uglavnom obrade jugoslavenskog rocka. Početkom devedesetih formira Blokada Blues band gde se baziraju na rock & blues repertoaru.
“Svoj solo rad počinjem u leto 2015. godine, kada sam počeo da snimam instrumentalne obrade starih hitova u nadi da ću makar malo približiti svu tu divnu muziku mlađim generacijama. Evo već pet godina i dalje sam na istom zadatku. Obradio sam na gitari preko hiljadu kompozicija i postavio ih na moj YouTube kanal. Sve ovo radim iz hobija i ljubavi prema muzici. Hvala mojoj supruzi Tanji i deci Ani i Aleksi što me podržavaju u mom radu.”napisao je Vladan Živančević u knjižici izdanja.

Na albumu Crazy Sea nalazi se 12 Ruićevih skladbi(Spasiti te može samo) Ludo moreLaku noć, KatarinaUlica jorgovanaNaša ljubav još je živaVeliko srce mojeSve na tvome licu pišeNaći će se netko tko će da me voli, Ne pitaj me ništa, Jagode na dlanuNe brini za meneSanja i Bluz paukove mreže.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail