Colonia

Nova era

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Jedna od najpopularnijih hrvatskih grupa i najznačajniji regionalni pop dance izvođač, grupa Colonia, na prvi je dan lipnja objavila novi, trinaesti studijski album “Nova era”. Album koji autorski i producentski potpisuje Boris Đurđević, osnivač i alfa i omega benda, sadrži 15 novih pjesama među kojima su već poznati hitovi s liste najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj – “Que Sera”, “Maskenbal” i “Zadnja suza”, te najnoviji singl “Miris parfema” za CMC festival u Vodicama. Među odabranim pjesmama na albumu je i nova verzija pjesme “Ti i ja” (2018 / Rework) koja će razveseliti mnogobrojni fanove, ali i mnogi budući singlovi. Sjajno likovno oblikovanje albuma potpisuje iCC Kelčec.

Colonia se novim albumom, nakon punih 10 godina, u diskografskom smislu, vratila i svojim korijenima, svom prepoznatljivom zvuku s početka karijere. Krajem 2017. godine grupa je potpisala ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, a objavljivanje novog albuma samo je posljednja karika u novoj eri grupe koja je započela prije točno godinu dana, 1. lipnja 2017. godine, dolaskom Ivane Lovrić u bend. Lijepa Ivana, inače diplomirana inženjerka elektrotehnike, počela je pisati novu stranicu Colonije, a njezin snažni vokal i energija savršeno su se uklopili u koncepciju grupe.

Colonia danas ponosno predstavlja novo izdanje koje je već osvojilo mnogobrojne pozitivne kritike, ali i kreće u pohod prema novim uspjesima. Predstavljanje albuma za medije bit će održano na CMC festivalu u Vodicama, u subotu, 9. lipnja, a istu večer Colonia će održati i koncert na Velikom vodičkom stageu. Dobrih vibracija neće nedostajati i na brojnim nastupima koje će Ivana i Boris održati tijekom predstojećeg ljeta.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail