Av, av, avantura

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop
Luktarski mjuzikl za djecu “Av, av, avantura” od sada je u prodaji
Produkcija Z Ive Lesića svake godine radi na nekoliko lutkarskih mjuzikala za djecu koje izvodi po dječjim vrtićima i školama diljem Hrvatske. Sve mjuzikle objavljuje i u obliku nosača zvuka za Croatia Records, a “Av, av avantura” samo je jedan u nizu njih. Dječja izdanja uvijek su privlačila publiku u najvećem broju, a u ovom slučaju riječ je o jednom od traženijih izdanja za djecu, školarce i vrtićarce.

Premijera nove predstave održana je u četvrtak, 30. 6.  u Bure Centru u Biogradu, a tema ovoga mjuzikla sa šesnaest pjesama je empatija prema životinjama i humanost. Predstava započinje tužnom sudbinom psića Kikija kojega vlasnik napusti ne želeći se više brinuti o njemu. Kiki pronalazi novoga brižnog gazdu i pokaže se kao odličan pas čuvar sačuvavši mu kuću od lopova. Predstava je to koja će se često izvoditi, a na najmlađima je da uživaju i nauče nešto.

Skladatelj, redatelj, ton majstor, glazbeni i izvršni producent je Ivo Lesić koji je napisao i priču, a za scenografiju i lutke zaslužan je Luči Vidanović. Glasove su za potrebe mjuzikla posudili Ivo Lesić Sr., Brankica Jovanovski, Ivo Lesić Jr., Hajdi Lesić i Filip Lesić. Sve je snimljeno u Splitu, a dizajn albuma napravio je Igor Drača.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail