Razni izvođači

Aurea fest – Zlatne žice Slavonije 2021.

Poslušajte
Itunes Deezer Webshop

Najpoznatiji i najdugovječniji tamburaški festival, Zlatne žice Slavonije, i ove će se godine održati u sklopu požeškog Aurea Festa. Na Trgu Svetog Trojstva nastupit će eminentna imena tamburaške scene poput Slavonskih lolaŠime JovanovcaStjepana Jeršeka-ŠtefaĐuke Čaića i drugih, a tim povodom izdavačka kuća Croatia Records kao dugogodišnji partner festival dobrih vibracija objavljuje CD s 20 pjesama koje će biti premijerno izvedene u nedjelju, 29. kolovoza.

Program ovogodišnjeg festivala započinje u petak, 27. kolovoza Aurea Festom običaja i kulturne baštine koji promovira običaje, kulturu i tradiciju Slavonije, uz Izbor najgizdavije Šokice. U večernjim satima koncerte će na festivalskoj pozornici održati TS Rubato te Dominik & Co.

subotu, 28. kolovoza na rasporedu je Aurea Jazz Fest, koji će u uvodnom predstaviti mladog i talentiranog virtuoza na gitari – Franu, koji je do svoje petnaeste godine održao preko 300 koncerata diljem Hrvatske, Europe i Amerike. Program će se nastaviti koncertom Big Banda Požega s gostima, a za kraj večeri osiguran je nastup Matije Cveka & The Funkensteinsa.

U nedjelju, 29. kolovoza na rasporedu je Aurea Fest- Zlatne žice Slavonije, festival tamburaške glazbe s tradicijom dužom od pola stoljeća, uz nastup velikana tamburaške glazbene scene, ali i mlađih izvođača koji će dobiti priliku predstaviti se javnosti. U drugom dijelu večeri, u sklopu glazbeno-zabavnog programa, koncert će održati Berde band.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail