Ana Rucner

Croatian Heritage

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Naša cijenjena violončelistica Ana Rucner nedavno je spotom za pjesmu “Uvijek vjerni” najavila izlazak novog studijskog albuma koji je sada i ugledao svjetlo dana. Vrsna glazbenica s međunarodnom karijerom obišla je cijelu Hrvatsku i spojila sve regije te uz pomoć svojih suradnika predstavlja glazbeno blago tih krajeva u zanimljivom glazbenom izričaju.

Hrvatska je mala, ali prelijepa zemlja prepuna prirodnih bogatstava, netaknute prirode, talentiranih i vrijednih ljudi te bogate kulturne tradicije. Imam osjećaj da bih do kraja svog života mogla stvarati jer zaista u našoj zemlji nema kraja ljepotama koje nam je Bog podario. Vjerujem da smo svi mi samo u prolazu, ali zapisi ostaju vječno. Čuvajmo, stoga, našu domovinu kako bi i druge generacije mogle uživati u njezinim ljepotama i prenositi ih sljedećim naraštajima“, rekla je Ana Rucner koja je na album “Croatian Heritage” trajno zapisala 11 skladbi i bonus pjesmu, “Uvijek vjerni”. Od Istre i Opatije, preko Dubrovnika i Sinja, do Zagreba, sjevera Hrvatske i Slavonije.

Sve pjesme snimane su u tonskim studijima: J.M. Sound, studiju Željka Nikolina, Studiju Zvoninimir Bajsića, HRT-u, Studiju Alfa Filma, Long Play Studiju i koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Ana Rucner ovom je prilikom odlučila svoj dio zarade od prodaje CD-a namijeniti Zakladi Ivan Bulić s kojom je počela surađivati kao dugogodišnja prijateljica obitelji Bulić, od samoga osnivanja Zaklade.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail