DJ Kameny

Album

Poslušajte
Itunes Deezer Webshop

Prvi studijski album, jednostavnog naziva “Album”, Tomislav Jelić, umjetničkog imena Kameny najavio je pjesmom “Ovo je ljubav” ostvaren u suradnji s Vannom, jednom od naših najboljih glazbenica i vokalistica.

Album izlazi u javnost za Dan žena, sretan sam, prije svega zbog činjenice što upravo Vanna i pjesma “Ovo je ljubav” najavljuje album” rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production.

Uz “Ovo je ljubav”, nove pjesme koje se nalaze na “Albumu” nastale su u suradnji s poznatim izvođačima poput Nikole Marjanovića, Igora Drvenkara te mladih i talentiranih pjevača Ive Ćurić, Dore Vestić , Barbare Dautović i Gregora Klarića – Greg.

Kao bonus track izdvojeni su remiksevi poznatih hitova “Kad smo se voljeli” Vanne“Mijenja se vrijeme” Nine Badrić“Uvijek dio mene” Borisa Štoka i “Iz pepela” Nikole Marjanovića. 

Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim Kameny surađuje još od 1997. godine.

Kameny, nekadašnji DJ i osnivač grupe Colonia, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima kao i s autorima Marinom i Danielom Hojsakom.

“Album”, DJ Kamenog sa sedamnaest novih plesnih hitova odličan je glazbeni “alat” koji će sasvim sigurno pop glazbu odvesti u radijske top liste, a nadamo se uskoro i na plesne podije.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail